Taaltrainingen

Business English conversatie privé

Werknemers die in hun werk afhankelijk zijn van de Engelse taal of bedrijven die internationaal opereren, krijgen bij Talk About ‘taaltraining op maat’. We kunnen zakelijke gesprekken toespitsen op uw markt of uw produkt. Onze lees- en schrijfvaardigheden gaan dieper in op het zakelijk gebruik van Engels. Met aandacht voor representatie en omgangsvormen werken we toe naar professionele communicatie. De privélessen worden in onze eigen lesruimte verzorgd, maar kunnen ook op locatie gegeven worden (in-company). We werken met twee privé lesvormen. Business English conversatie en Business English conversatie en vaardigheden (zie tarieven).

Taaltraining op de werkvloer

Wanneer organisaties de omslag willen maken naar Engels als voertaal, dan kunnen werknemers, afdelingen, secties en docenten elkaar maar beter goed verstaan. Door gerichte begeleiding en concrete lessen wordt voor personeel van bedrijven, instellingen en opleidingen(TTO) de kans op het duidelijker uitdragen van een boodschap in het Engels groter. Talk About biedt taaltrainingen Engels als tweede taal, waarin doelgericht gebruik van het Internationaal Engels, uitspraak en omgangsvormen, de belangrijkste inhoud vormen van de lessen. Een native speaker leidt de cursus. Door deze aanpak is een directie of schoolleiding verzekerd van heldere communicatie in het Engels naar diverse doelgroepen. Cursusmodules kunnen gegeven worden bij u op locatie (in-company). Actuele cursuskosten en voorwaarden kunt u vinden onder Tarieven en Voorwaarden.

Conversatielessen voor Volwassenen

Bij veel volwassenen spreekt een goede beheersing van het Engels tot de verbeelding. Het voornaamste doel van de conversatielessen bij Talk About, is het komen tot een zinvol gesprek. Onder leiding van een native speaker is er in de groepslessen veel aandacht voor uitspraak en woordenschat. Heb je vakantieplannen of familie in het buitenland? Heb je het Engels steeds vaker nodig? Wil je een leuke hobby? Of, wil je gewoon meegaan met je tijd? Dan kun je samen oefenen met gesprekken. Zo werken we toe naar een bruikbare basis internationaal Engels.

Lesdag en lestijd: 
woensdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur

De groepsgrootte voor alle conversatielessen kent een minimum van 6 deelnemers en de kosten voor deelname zijn € 105,00 voor 10 lessen van 1,5 uur!

Schrijf snel in via info@talk-about.nl
Voor meer informatie over onze conversatielessen kunt u contact met ons opnemen via 06 18122723 of mailen naar info@talk-about.nl.

Je bent nooit te oud om te leren!