I Spy

Ook voor uw basisschool!

I SPY ENGLISH FOR KIDS

Spelenderwijs Engels leren Met I SPY hebben we binnen Talk About een programma ontwikkeld om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met een 'vreemde taal' door een native speaker. Wilt u de tussentijdse opvang zinvol invullen? Wilt u het bestaande curriculum verrijken? Met lessen die aansluiten op hun belevingswereld en kleurrijk en boeiend lesmateriaal dagen we kinderen uit tot spreken, luisteren, lezen en schrijven. Waarom?

Jonge kinderen kunnen uitstekend een tweede taal leren. Door vroeg te beginnen met Engelse les buiten het schoolaanbod, krijgen kinderen een voorsprong voor later. En het mooie is; kinderen vinden het nog leuk ook. Wie op zoek is naar leuke lessen voor kinderen en gaandeweg een basis wil leggen voor hun toekomst, kiest voor I SPY English for Kids!

  • Geschikt voor plusklassen!
  • Zinvolle invulling van tussen- en naschoolse activiteiten
  • Verbreding van het basiscurriculum 
  • Aansluiting op Tweetalig Onderwijs (TTO)
  • Ook voor kinderen van Expats
  • Voorbereiding op internationale scholing – verhuizing – vakantie!


Met I SPY, de Engelse versie van 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet', appelleren we aan de creativiteit van kinderen. Samen op zoek naar die nieuwe taal. Een ontdekkingstocht langs nieuwe woorden en klanken. I SPY is onze manier om de kennis van het Engels te delen met jonge leerlingen, daarbij maken we gebruik van de inbreng van de kinderen en is een lesboek de leidraad. Binnen het curriculum vallen ook liedjes, spelletjes, speuropdrachten e.d. Plezier staat bij ons voorop!

Wat kost het?

Met als uitgangspunt betaalbare lessen te kunnen bieden voor leergierige kinderen, bieden we met I SPY een lessenreeks van 13 weken aan, met lesmodules van 60 minuten voor een bedrag van €175,00 per leerling. Dit bedrag is inclusief lesmaterialen en exclusief (werk)boeken. Afhankelijk van de locatie van de school, worden reiskosten in rekening gebracht.

Wanneer en waar?

Bij een minimale groepsgrootte van 6 kinderen, kunnen deze groepslessen op locatie in de school gegeven worden. Voor overleg over het inpassen van lessen in uw lesrooster of tijdens opvanguren, nemen we graag contact met u op. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties.

Wie ben ik?

Ik ben Linda Jensen, geboren in Vancouver, Canada. Onder Talk About geef ik taaltrainingen Engels op verschillende niveaus. Als native speaker deel ik graag de kennis van mijn moedertaal met anderen. Ik volgde mijn opleiding tot docent Engels aan het British Language Training Centre in Amsterdam.Talk About 
Van Speijkkade 61
1901 XB Castricum
tel. 06 18122723
info@talk-about.nl