(Bij)les Engels

Engels op de basisschool

Met VVTO (VroegVreemdeTalenOnderwijs) gaan jonge kinderen met een voorsprong het voortgezet onderwijs in. Bij Talk About leren ze spelenderwijs Engelse woorden gebruiken tijdens gesprekken die aansluiten bij hun belevingswereld. Met kleurrijke en betekenisvolle materialen dagen we ze uit tot spreken en luisteren, uitgaand van de interesses van het kind. Samen Engels leren spreken moet vooral leuk zijn; zo zullen ook oefeningen nooit gaan vervelen. Is Engels iets voor uw leerlingen? Kijk onder I SPY English for Kids voor groepslessen op de basisschool.

Engels in het Voortgezet Onderwijs

Het kunnen spreken en schrijven in het Engels is steeds belangrijker geworden in onze huidige wereld. Denk daarbij aan buitenlandstages, vervolgstudies, bepaalde beroepskeuzes en algemene communicatie via nieuwe en sociale media.

Engels niet jouw sterkste vak, of wil je jouw Engels verbeteren?
Met huiswerkbegeleiding en studiehulp van Talk About ben je beter voorbereid op huiswerkopdrachten en toetsmomenten. Een 1-op-1-uitleg geeft je net het extra zetje dat je nodig hebt. Talk About helpt je graag verder met minimaal vijf lessen op basis van je eigen lesboeken. Veel leerlingen van scholen in de regio (o.a. het Bonhoeffer College, het Jac.P.Thijsse College, het Clusius College en het Kennemer College) maken voor hun examentraining, huiswerkbegeleiding of studiehulp, al graag gebruik van de mogelijkheid om bij Talk About bijlessen Engels te volgen.
Heb jij ook dat extra zetje nodig? Check tarieven en voorwaarden.
NEEM JE EIGEN SCHOOLBOEKEN EN AANTEKENINGEN MEE EN STEL JE VRAGEN!

Engels voor studenten privé

Volg je een studie op het MBO of het HBO en heb je weer gewoon les nodig om je Engels goed in te kunnen zetten? Kom dan voor een training naar Talk About! We kunnen bij de basis starten of inspringen waar jij aangeeft dat je gebleven bent. Samen kijken we naar studiemateriaal en stellen we een plan van aanpak op. Jij geeft aan wat je wilt leren!

Deze vorm van privéles is laagdrempelig en flexibel. De studielast bepaal je zelf. Uiteraard kunnen huiswerk en oefeningen onderdeel uitmaken van de cursus. Voor kosten en voorwaarden zie de startpagina.