About Me

Talk about... me

Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Linda Jensen en ik ben geboren in Vancouver, Canada. Na mijn studie marketing en communicatie, werkte ik ruim 20 jaar in de mediabranche. Ik ben afgestudeerd bij het British Language Training Centre in Amsterdam. Dit internationaal erkend instituut leidt op voor onder andere het Cambridge Certificate English Language Teacher for Adults (CELTA). Daarnaast heb ik binnen Talk About, voor de klas en langs de zwembadrand mijn didactische ervaring opgedaan en werk ik methodisch op verschillende niveaus.

Als ‘native speaker’ doe ik de meeste kennis op door mijn moedertaal op allerlei manieren te verrijken en te onderhouden. De jarenlange samenwerking met internationale bedrijven is de basis voor mijn kennis van het zakelijk Engels.

Met veel plezier geef ik leerlingen les. Taal als passie. Een bijlesleerling met dyslexie, die moeite had met de grammatica, mailde mij na een lessenreeks: “Ik ben van een 4,5 naar een 7 gegaan!”. Niet alleen mijn verdienste natuurlijk, maar vooral bemoedigend. Een docententeam dat zich wil voorbereiden op tweetalig onderwijs krijgt Cambridge Advanced en Proficiency English en kan binnenkort examen doen. Een directeur van een grote onderneming in voeding, wilde heel graag een stevige basis Engels om goed te kunnen onderhandelen met buitenlandse relaties. Ze heeft er en passant ook nog de kennis van een goede presentatie in het Engels bij gekregen. De bijeenkomst met internationale branchegenoten werd daardoor een groot succes. Something to Talk About!
Ook op locatie verzorg ik taaltrainingen, maar ook privélessen bij mensen thuis. Zo kom ik op scholen, bij bedrijven en in woonkamers of keukens. Iedere keer een andere kijk op Engels. Een kijkje in de keuken! 

Een enkele keer maak ik tijdens groepslessen een uitstapje naar ‘koken in het Engels’. Een van mijn andere passies. 

Ik ben getrouwd met een Nederlandse man (docent en tekstschrijver) en ik ben moeder van twee zoons. Samen zijn we regelmatig langs de Nederlandse en Franse kust te vinden en genieten we van lekker eten en de natuur. Vancouver Island, Canada, is een van onze favoriete vakantiebestemmingen!